Honvéd: profi szerződést kapott a 18 éves tehetség

Vágólapra másolva!
2021.02.09. 19:11
Dúzs Gellért fontos mérföldkőhöz érkezett: a Honvéd 18 éves kapusa két évre szóló, hosszabbítási opcióval ellátott profi szerződést írt alá klubjával – tudtuk meg a kispesti labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

Dúzs Gellért Salgótarjánban kezdte a karrierjét, 2016 februárjában érkezett Kispestre, végigjárta a korosztályos csapatokat a Magyar Futball Akadémián, aztán 2019 decemberében, 17 évesen már bemutatkozhatott az NB III-ban, ahol eddig hat mérkőzésen védett. Az első csapat kispadján hét alkalommal foglalhatott helyet.Dúzs Gellért Salgótarjánban kezdte a karrierjét, 2016 februárjában érkezett Kispestre, végigjárta a korosztályos csapatokat a Magyar Futball Akadémián, aztán 2019 decemberében, 17 évesen már bemutatkozhatott az NB III-ban, ahol eddig hat mérkőzésen védett. Az első csapat kispadján hét alkalommal foglalhatott helyet.

A fiatal kapus remek tapasztalatszerzésnek tartja, hogy az első csapattal készülhet.

„Vártam már, hogy az utánpótlás-bajnokságok után a felnőttek között is lehetőséget kapjak, nagyon élvezem a felnőttfocit. Ez már egy magasabb szint, gyorsabb a játék, nagyon jól érzem magam. A következő nagy cél, hogy bemutatkozzak az első csapatban, ehhez rengeteget kell még dolgozni, de úgy gondolom, hogy minden esélyem megvan arra, hogy a Honvéd NB I-es csapatában is megmutassam magam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik