CS. A. 2022.06.09 08:20 Frissítve: 2022.06.09 08:29

Honvéd: meghosszabbodott Zsótér szerződése, de külföldre is hívják

Bár a Bp. Honvéd támadó középpályását, Zsótér Donátot szerződés köti klubjához, magyar és  külföldi együttesek is vinnék. 

Még az is előfordulhat, hogy Zsótér Donát a nyáron elköszön a Honvédtól (Fotó: Török Attila, archív)

 

 

Információnk szerint Zsótér Donát iránt magyar és külföldi klubok is érdeklődnek, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a 26 éves futballista. Úgy tudjuk, noha szerződése a nyáron lejárt volna, a Honvéd élt opciós jogával, és egy évvel meghosszabbította a megállapodást.

Ettől függetlenül többen is vinnék az előző idényt öt góllal záró játékost, aki az utolsó fordulóban,  rendkívül éles szituációban volt eredményes Felcsúton (Puskás Akadémia–  Bp. Honvéd 1–2), így a pesti klub benn maradt az élvonalban. 

Zsótér Donát három hete, május közepén nyilatkozta lapunk hasábjain: „Szeretek Kispesten futballozni, de sosem lehet tudni, mit hoz az élet. Hallottam Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzőjének meccs utáni nyilatkozatát, hogy szeretne a csapatában látni, ezek a szavak nyilván jólesnek a lelkemnek. De hangsúlyozom: jól érzem magam a Honvédban.” 

A Honvédtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ha bejelentenivalója lesz a klubnak, a hivatalos felületein közzéteszi. A csapat június 13-án, hétfőn kezdi el a felkészülést a következő idényre, egy nappal később különböző felméréseken vesznek részt a játékosok, ezután pedig az érdemi munka is elkezdődik. Hogy Zsótér Donáttal vagy nélküle, hamarosan kiderül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérhetnek: Bocskay Bertalan (Topolyai SC – Szerbia), Horváth András (Budafoki MTE), Horváth Milán (BFC Siófok), Kocsis Dominik (Diósgyőri VTK), László Dávid (Budafoki MTE), Soltész Dominik (Debreceni VSC), Tóth-Gábor Kristóf (Szombathelyi Haladás)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Balogh Norbert (FC DAC 1904 – Szlovákia, kölcsön után végleg), Májer Milán (Zalaegerszegi TE FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Albi Doka (albán, HNK Gorica – Horvátország), Dejan Drazsics (szerb, Slovan Bratislava – Szlovákia), Mohammed Kadiri (ghánai, Dinamo Kijev – Ukrajna), Zinédine Machach (francia, Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Baráth Botond (lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Nagy Gergő (Mezőkövesd, Paks), Boubacar Traoré (mali, lejár a szerződése), Zsótér Donát

2023.10.01 10:12:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sőt a kecskemétiek sorozatban a negyedik bajnokijukat bukták el, sovány vigasz, hogy most legalább szereztek egy gólt.

2023.09.30 23:38:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen lépéssel szereztek akkora előnyt, hogy csak gól lehetett a vége.

2023.09.30 14:44:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Lagatort már a 13. percben kiállították, Megyeri hiába védett nagyokat, zsinórban harmadszor is kikapott a Loki.

2023.09.30 14:27:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Bognár István vezetést szerzett ugyan az MTK-nak, de utána kinyílt a zöld-fehér gólzsák.

2023.09.29 13:10:58

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Ötödik szeptemberi tétmérkőzését is győzelemmel zárta Bognár György együttese.

Ajánló beállításra vár