CS. A. 2019.01.03 07:17 Frissítve: 2019.01.04 01:37

Honvéd: külföldre mehet a középpályás; újabb távozó

Beindult az élet Kispesten, a negyedik helyen álló együttes tagjainak szerdán orvosi vizsgálatokra kellett jelentkezniük. 

Kispesten már elkezdődött a téli felkészülés (Fotó: Budapest Honvéd FC)

 

„A Sportkórházban és az új akadémián is megnéztek minket az orvosok, terheléses futáson vettünk részt,  különböző, stabilizációval kapcsolatos gyakorlatokat kellett végeznünk, szerencsére minden rendben ment – mondta lapunknak Gazdag Dániel, a kispestiek 22 esztendős középpályása. – Csütörtökön már edzésen veszünk részt, belevágunk a munkába. Sokat nem maradunk itthon, hiszen tizenhatodikán útra kelünk Törökországba, Larában edzőtáborozunk, s csak  tíz nap múlva térünk vissza. Ami a szünetet illeti, sokat valóban nem  pihenhettünk, de a jó oldalát kell néznünk: legalább nem eresztettünk le. Idehaza a családdal töltöttem ezeket a napokat, próbáltam kikapcsolni és feltöltődni.” 

Gazdag Dániel a tavasszal már biztosan nem edzhet együtt Deák Istvánnal, Holdampf Gergővel és Hidi Patrikkal, ők ugyanis – mint arról szerdán beszámoltunk – közös megegyezéssel szerződést bontottak a klubbal.

 
Az NB I-es csapatok téli átigazolásai
A legfrissebb piaci hírek

A trióból a legnagyobb érvágás egyértelműen Hidi Patrik távozása, aki szeptemberben tért vissza a Honvédhoz, s tíz bajnokin lépett pályára – Lengyelországból érdeklődnek iránta. Deák István térdszalagszakadása után tavaly nem is lépett pályára, míg Holdampf Gergőnek mindössze két bajnoki és összesen 21 perc jutott Kispesten az elmúlt fél évben.

Az sem meglepetés, hogy a klub átadólistára tette Pölöskei  Zsoltot, a középpályás a bajnoki szezonban mindössze öt percet játszott,  sokat bajlódott sérüléssel. Bár még nem hivatalos, lapunk  információja szerint Tomás Pilík is távozik Kispestről – a cseh középpályás tavaly nyáron érkezett a fővárosba, s noha nyolc bajnokin kapott szerepet, értékelhető megmozdulására nem emlékszünk…

Érkezőről egyelőre nincs hír, mert  bár volt arról szó, hogy a Dukla Prahától távozó korábbi kispesti védő, Bobál Dávid visszatér a XIX. kerületbe, úgy tudjuk, a hátvéd következő állomáshelye Paks lesz.

Az azonban mindenképpen jó hír a Honvéd drukkereinek, hogy Cipf Dominik három évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, a 17 esztendős támadó az első kerettel kezdi a felkészülést.   

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: 
Távozók: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Deák István (szabadon igazolható), Hidi Patrik (szabadon igazolható – érdeklődnek iránta: Lengyelország), Holdampf Gergő (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Gróf Dávid (Egyesült Államok, Törökország), Tomás Pilík (cseh), Pölöskei Zsolt (átadólistán)

 

2023.12.02 11:59:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A meccs mindhárom gólja tizenegyesből született. A pálya talaja nagyon megnehezítette a játékot.

2023.12.01 23:51:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A futballista mint ember szubjektum.

2023.11.26 20:32:17

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A kérdésekkel együtt nem volt rossz meccs ez a Puskás–Fradi.

2023.11.26 09:34:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hat gólt és látványos játékot hozott a 14. forduló záró mérkőzése, melynek végén mindkét csapat egy ponttal gazdagodott.

2023.11.26 09:18:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A vendégek az első, a házigazda Puskás Akadémia a második félidőben szerzett gólt, az utolsó helyzet Slagveeré volt.