P. T. 2018.06.26 09:56 Frissítve: 2018.06.26 11:31

Honvéd: fél millió euró jöhet Eppelért, Vadócz is érkezhet

Miközben továbbra is kérdésesnek tűnik, hogy Davide Lanzafame és Eppel Márton marad-e a következő szezonra a is a Honvéd labdarúgócsapatánál, egyre több kiszemeltről hallani, köztük olyanokról is, akik már játszottak a Honvédban.

A kazah sajtó is arról ír, hogy Eppel hamarosan szerződést köt a Kajrat Almaitval

 

A Honvéd csatára, Davide  Lanzafame kihagyta a Partizan Beograd elleni felkészülési mérkőzést – is. Az olasz támadó múlt szerdán a kínai Szuning ellen sem lépett pályára, akkor kisebb sérülés akadályozta  meg ebben, ám a hétfői „hiányzásnak” más oka lehet. Alighanem az, hogy a gólkirály távozik Kispestről. Mérget azért nem lehet venni a búcsúra, mert George F. Hemingway nyilván megkéri a még egy évig szerződéssel rendelkező gólkirály árát. Korábban itthonról a Videoton és a Ferencváros érdeklődését jeleztük, de úgy tudjuk, külföldről is keresték.

Akárcsak Eppel Mártont. A kazah Kajrat Almati kerete rövidesen bővülhet is a Honvéd válogatott csatárával. Amint arról elsőként beszámoltunk beszámoltunk, Eppel Márton orvosi vizsgálatra utazott az Elek Ákost is foglalkoztató kazah csapathoz, és miután kazah sajtóhírek szerint már át is ment a teszteken, várhatóan hamarosan szerződést is köt, ugyanis az inform.kz szerint a szerződéskötés részleteiről már azelőtt megszületett az egyezség, hogy Eppel megérkezett volna Kazahsztánba.

Információink szerint ekkor több mint félmillió euró érkezne a kispestiek számlájára, amiből már futná új futballistákra. 

A Kispesten már korábban megforduló Alekszandar Ignjatovics éppenséggel ingyen jönne: a szabadon igazolható szerb védő visszatérésére jó esély van, mint ahogy az is benne van a pakliban, hogy Borisz Zsivanovics is újra piros-fekete szerelést ölt.

Sőt, ha minden jól alakul, Vadócz Krisztián is játszhat megint a Honvédban, ámbár információnk szerint egyelőre csupán arról van szó, hogy rövid távra érvényes szerződést kötnének a középpályással, aki egy-két évig még külföldön képzeli el a jövőjét – a megállapodást addig szólhat, amíg nem talál magának csapatot.

Továbbá korábban már jeleztük, hogy a Balmazújvárosból a grúz csatár, Bacsana Arabuli és a szerb szélső Nemanja Andrics iránt is érdeklődik a Honvéd.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel (Dorog, ?),Kovács Dániel (Dorog, ?), Raul-Ioan Palmes (román, Kazincbarcika, ?), Vajda Dániel (Dorog, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Aleszandr Ignjatovics (szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina), Nemanja Andrics (szerb, Balmazújváros), Bacsana Arabuli (grúz, Balmazújváros), Igor Csukovics (montenegrói, FC Kamza – Albánia), Lippai Tibor (Hajdúböszörmény), Borisz Zsivanovics (szerb-magyar, Szeged 2011),  Guttiner Heider Fernando (brazil, Csornomorec Odessza – Ukrajna, próbajáték), Silvio Rodrigues Pereira (brazil, Csornomorec Odessza – Ukrajna, próbajáték),
Távozók: Bobál Dávid (lejár a szerződése, szabadon igazolható), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán), Tomás Kosút (szlovák), Davide Lanzafame (olasz, Videoton)

 

 

2022.09.29 09:43:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kiállításokkal tarkított Közép-európai Kupa-döntőt nyert meg a főként itthon remeklő csapat 1962-ben

2022.09.22 09:05:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

1922 – Elsősorban Szűcs János elnök érdeme, hogy kinőhetett a földből.

2022.09.19 22:34:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mérkőzést Szepesi György közvetítette a rádióhallgatóknak, s a lefújás után felvetette, hogy akkor lesz igazán esélyünk a kupákban, de főképp a BEK-ben, ha egy vagy legfeljebb két csapatba tömörítik az ország legjobb futballistáit.

2022.09.18 15:20:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicske otthonában lépett pályára a címvédő Ferencváros.

2022.09.16 23:06:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Szűnjön meg ez a jelenlegi rendezetlen állapot.