Haladás: a Juventus kapusa visszatérhet Szombathelyre?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 08:55
null
Laurentiu Branescu a Juventus mezében (Fotó: Action Images)
Olasz sajtóhír szerint a Haladás labdarúgócsapata is érdeklődik Laurentiu Branescu iránt. A 20 éves román kapus a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdonában van.

Laurentiu Branescu már 17 évesen légiósnak állt, 2011-ben a Juventus szerződtette a Ramnicu Valceától. A 194 cm magas román kapust a 2012–2013-as szezonban hat Serie A-mérkőzésre is nevezték a torinóiak, ám pályára egyszer sem lépett a felnőttcsapatukban. A következő idényben a Juve Stabiának adták kölcsön, tavaly ősszel pedig a másodosztályú Virtus Lancianóban védett volna, ha nem szorul a vetélytársai mögé.

Éppen a több játéklehetőség miatt vetődött fel a klubváltás lehetősége, és a TuttoB.com értesülése szerint három kelet-európai csapat is érdeklődik iránta: a Haladás, a Dinamo Bucuresti és a kassai MFK.

Szombathely nem lenne teljesen ismeretlen Branescu számára, hiszen az 2011-es U17-es Eb elitkörében már járt a vasi megyeszékhelyen, ahol többek között a magyarok elleni győzelemnek is részese volt.

A transfermakt.de 300 ezer euróra becsüli a román kapus piaci értékét.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd), Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik