FTC: Owusura előreláthatólag többhetes kihagyás vár – Hajnal Tamás

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 18:36
null
Owusu Kwabenát hordágyon vitték le az Újpest ellen (Fotó: Árvai Károly)
Nem tartja kizártnak Owusu Kwabena pályára lépését az Európa-ligában a Ferencváros labdarúgócsapatának sportigazgatója, Hajnal Tamás – a szakember ugyanakkor a Fradi podcast legújabb adásában hozzátette, ehhez mindennek optimálisan kell alakulnia.

Owusu Kwabenát az Újpest elleni derbi hajrájában kellett lecserélni, miután Lirim Kastrati becsúszása után kifordult a bokája.

Owusura bokasérülés miatt előreláthatólag többhetes kihagyás vár, ugyanakkor a felépülési időszak minden játékos esetében eltérő lehet. Intenzíven foglalkozunk vele, hogy minél hamarabb visszatérhessen. Az Európa-ligát illetően nem szeretném kizárni Owusu felépülését, de a pályára lépéséhez minden a lehető legjobban kell alakuljon”mondta Hajnal Tamás Owusu állapotáról, majd hozzátette, a klubnál nagyon elégedettek a játékos hozzáállásával.

Azeri sajtóhírek szerint Owusu korábbi csapatánál, a Qarabagnál is aggódnak a futballista állapota miatt – ennek oka elsősorban az, hogy állítólag a klub további 100 ezer euróval gazdagodna, ha Owusu a tavaszi meccsek felén pályára lépne.

Hajnalt a Berlinbe igazolt Aissa Laidouni esetleges pótlásáról és kérdezték, a sportigazgató a következőképpen fogalmazott:

Sok labdarúgóval felvettük a kapcsolatot, például a Verona kameruni válogatott középpályásával, Martin Honglával is, ő azonban a La Ligában szereplő Valladolidot választotta. Továbbra sem zárok ki semmit, de mivel már le kellett adni az El-keretet, talán nem lenne túl szerencsés úgy szerződtetni valakit a posztra, hogy az európai kupaporondon nem játszhat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik