FTC: a trinidadi védő szívinfarktust kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 10:18
null
Akeem Adams szívinfarktust kapott (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/" target="_blank"><strong>fradi.hu</strong></a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelezte: Akeem Adams tegnap este szívinfarktust kapott. A trinidadi védőt intenzív osztályon ápolják, állapota egyelőre súlyos.

„Sajnálattal tájékoztatjuk a közvéleményt és a csapat szurkolóit, hogy a Ferencvárosi Torna Club játékosa, Akeem Adams, a tegnapi nap esti óráiban váratlanul, súlyos szívinfarktust kapott.

Dr. Szelid Zsolt, a Nemzeti Sportközpontok vezető kardiológusa, az FTC orvosi stábjának tagja, a következőkről tájékoztatta klubunkat: A további szívinfarktus veszélyét sikerült elhárítani, de a játékos állapota továbbra is súlyos. A következő néhány nap sorsdöntő lesz a keringési rendszerének változása szempontjából, a játékost folyamatosan vizsgáljuk és teljes orvosi kontroll alatt tartjuk az intenzív osztályon.

FRISS!!! KÜZDENEK ADAMSÉRT
A Ferencváros délután újabb közleményt adott ki, melyben Vámos Zoltán kommunikációs igazgató és Orosz Pál is megszólal. Részletek itt!

Hiszünk és bízunk Akeem Adams mihamarabbi felépülésében és az FTC mindenben támogatja fiatal játékosát” – olvasható a fradi.hu-n megjelent közleményben.

A 22 éves trinidadi válogatott védő a nyáron érkezett a Ferencvároshoz, amelynek színeiben hat bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként, összesen 539 percet játszott.

Az Újpest – amely vasárnap 3–1-re kikapott a Fradi otthonában – Twitter-oldalán kívánt jobbulást Adamsnek. A lila-fehérek után a PMFC is mielőbbi felépülést kívánt a trinidadi védőnek. „A BFC Siófok csapata és vezetősége ezúton erőt, kitartást és mielőbbi jobbulást, gyógyulást kíván” – írta a Nemzeti Sport Online facebook-oldalára a siófoki klub.

A DVTK, a Videoton és az MTK is jobbulást kívánt Adamsnek, előbbi hivatalos közleményben, utóbbi kettő Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik