Fradi: olasz csapatokkal versenyeznek a támadóért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 18:37
null
Sajtóhírek szerint a Bari és a Cesena is szívesen látná soraiban Martínezt (Fotó: Korponai Tamás)
Olasz sajtóértesülések szerint többek között a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is szívesen látná soraiban a Haladás támadóját, Leandro Martínezt.

A Parmában nevelkedő Leandro Martínez 2013-ban költözött Magyarországra, ahol a Budapest Honvédban és a Győri ETO-ban is megfordult mielőtt a Haladáshoz szerződött.

A tuttomercatoweb.com értesülései szerint az NB I 2014–2015-ös idényében 20 bajnokin pályára lépő, ezalatt nyolc gólt szerző támadóért több klub is bejelentkezett már a szombathelyieknél.

A hírek szerint az olasz másodosztályban szereplő Bari és az élvonaltól búcsúzó Cesena is szívesen látná soraiban az olasz-argentint, akinek a menedzserével már a Ferencváros is tárgyalóasztalhoz ült.

Martínezt 2016-ig köti szerződése Szombathelyre, piaci értékét a transfermakt.de 250 ezer euróra becsüli.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard), Hidvégi Sándor (Dunaújváros, ?), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK), Kitl Miklós (KTE), Leandro Martínez (Haladás)

Távozók: Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Tarczy Pál (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik