P. K. 2021.05.17 13:24 Frissítve: 2021.05.17 16:29

Edzősors: 12-szeres bajnokcsapattal hozták hírbe Rebrovot

Az AEK Athénnál is szóba került a Ferencváros vezetőedzőjének, Szerhij Rebrovnak a szerződtetése – írja az sdna.gr. A Nemzeti Sport Online ugyanakkor úgy értesült, nem folynak tárgyalások a felek között.

Rebrov az AEK Athén edzőjelöltjei között – írja az sdna.gr

 

Az sdna.gr azt írja, az AEK kapcsolatba lépett a Ferencváros vezetőedzőjével, Szerhij Rebrovval, aki az elmúlt hat évben, Ukrajnában és Magyarországon összesen öt bajnoki címet nyert.

A görög portál híre szerint még nem dőlt el az athéniakat jelenleg irányító spanyol Manolo Jiménez sorsa, de miután a klub csak a 4. helyen fejezte be a bajnokságot, így várhatóan távoznia kell posztjáról. Pótlására három kiszemeltje van a 12-szeres görög bajnoknak, egyikük a Ferencváros vezetőedzője.

Azt ugyanakkor az sdna.gr is megjegyzi, hogy a szakembernek még egy évig él a szerződése a magyar bajnoknál, és mint arról beszámoltunk, a jövőjéről szóló találgatások ellenére maradna a klubnál. Múlt héten a kazah Kajrat elnöke, Kajrat Boranbajev beszélt arról, hogy szívesen szerződtetné az edzőt.  

Információink szerint azonban Rebrov egyetlen klubbal sem tárgyal a távozásáról, sőt éppen ellenkezőleg, a héten a Ferencváros elnökével, Kubatov Gáborral beszélget a jövőről.

 

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.