MTI/ P. K. 2021.11.27 14:00 Frissítve: 2021.11.29 09:41

Bundesliga: Gulácsi Péter akár már vasárnap visszatérhet

Gulácsi Péter akár már vasárnap az RB Leipzig labdarúgócsapatának rendelkezésére állhat, amennyiben szombati koronavírustesztje negatív eredményt hoz.

Van esély arra, hogy Gulácsi Péter bekerül a lipcseiek keretébe vasárnap, a Leverkusen elleni meccsen (Fotó: AFP, archív)


„Három-négy napja tünetmentes, sokat beszéltünk egymással, mert karanténtársak lettünk. De mivel egy hete nem edzett, ezért Josep Martínez áll majd a kapuban” – mondta szombati sajtótájékoztatóján a magyar válogatott futballistával kapcsolatban Jesse Marsch vezetőedző, aki Gulácsival egy időben szintén megfertőződött a koronavírussal.

A betegség miatt lázzal és reumatikus fájdalmakkal küzdő tréner vasárnap a Bayer Leverkusen elleni bajnoki találkozón még biztosan nem térhet vissza a kispadra, mivel az ő gyorstesztje továbbra is pozitív eredményt hozott. Helyettese ezúttal is Achim Beierlorzer lesz, aki szerdán az FC Bruges 5–0-s legyőzésekor irányította a csapatot a Bajnokok Ligájában.
   
A lipcsei együttes pénteken jelentette be,
hogy a keddi három esetet követően további hatan fertőződtek meg, köztük a szintén magyar válogatott Willi Orbán.

 

2022.01.20 16:07:35

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Az InStat Sport összevetette a hazai bajnokság statisztikai mutatóit Európa élvonalával.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.