nemzetisport.hu 2013.07.17 08:37 Frissítve: 2014.12.11 02:39

Belgium: nem kér az Újpestből a Standard fiatal játékosa

Bár felajánlották neki, hogy legyen az Újpest labdarúgója, a belga élvonalbeli Standardnál létszámfelettinek minősített labdarúgó, Anil Koc nem kívánt élni a lehetőséggel.

 

A belga La Derniere Heure beszámolója szerint Roderick Duchatelet, a liege-i klubbal partneri viszonyban lévő Újpest tulajdonosa személyesen is felajánlotta a lehetőséget Kocnak, hogy csatlakozzon a Belgiumban túrázó lila-fehérekhez, ő nem kért ebből.

A 18 éves török utánpótlás-válogatott középpályás szeretné ugyan elhagyni Belgiumot, de nem Újpest irányába, és nem a Standard által szorgalmazott kölcsönszerződés, hanem végleges megállapodás keretében – írja a DH.

Hasonlóan gondolkodik egy másik feleslegesnek nyilvánított ifjú liege-i labdarúgó, Julien de Sart is: ő is a Standard partneri körén kívül (Újpest, Sint-Truiden, Tubize, FC Brussels) képzeli el karrierje folytatását.

2022.01.19 16:14:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nem ment a magyar bajnoknak Dunaszerdahelyen, kettő nullára nyertek Joao Janeiro legényei.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«