P. K. 2022.01.31 21:45 Frissítve: 2022.01.31 22:18

Átigazolás: itt a meglepetés, külföldre távozott a Paks egyik ásza!

A Nemzeti Sport Ciprusról származó értesülései szerint a helyi élvonalban 2. helyen álló Arisz Limassolban folytatja pályafutását a Paksi FC egyik legjobbja, a középpályás Bognár István. A tolnai klub a Nemzeti Sport megkeresésére nem cáfolta a hírt, de keddre ígért részletes tájékoztatást.

Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)

 

A Nemzeti Sport Ciprusról származó értesülései szerint a helyi élvonalban 2. helyen álló Arisz Limassolban folytatja pályafutását a Paksi FC 30 éves középpályása, Bognár István. A hírt több helyi oldal, így a kerkida.net és a sport-fm.com.cy is megerősíti. Érdeklődésünkre a Paksi FC-nél sem cáfolták, de holnapra ígértek részletes tájékoztatást.

A hírek szerint a megállapodás már megszületett a felek között, és kedden jelenthetik be hivatalosan is. Így azt egyelőre nem tudni, hogy kölcsönszerződésről vagy végleges átigazolásról van-e szó, de a Sport FM előbbit valószínűsíti.

A korábban Újpesten, Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó Bognár 2020-ban szerződött Paksra, a tolnaiaknál – akiket vezetőedzőként édesapja, Bognár György irányít – 52 tétmeccsen 17 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Ebben az idényben 18 bajnokin hat gólt szerzett, 15-öt pedig előkészített. A múlt hétvégén, a ZTE ellen 3–2-re megnyert meccsen egy góllal és két gólpasszal búcsúzott.

Új klubjával a bajnoki címért harcolhat, az Arisz ugyanis 18 forduló után csak négy ponttal van lemaradva az éllovas Apollontól a ciprusi élvonalban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Nyári Patrik (Mol Fehérvár)
Kölcsönbe érkezők:  
Kölcsönből visszatérők: Haraszti Zsolt (MTK Budapest)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 

Kiszemeltek:
Távozók: Kulcsár Dávid (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Bognár István (Arisz Limassol – Ciprus)?, Debreceni Ákos (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Nyári Patrik ( III. Kerületi TVE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2022.07.01 23:49:58

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Nagy kérdés, hogy Roderick Duchatelet tud-e és akar-e olyan formátumú labdarúgókat szerződtetni, akikkel megismételhető az előző idényben elért ötödik hely.

2022.06.30 22:24:58

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Újpesten továbbra is várni kell a tulajdonosváltásra • Szóba került, miért hiúsult meg az üzlet, illetve mit hozhat a folytatás.

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.