Átigazolás: itt a meglepetés, külföldre távozott a Paks egyik ásza!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.31. 21:45
A Nemzeti Sport Ciprusról származó értesülései szerint a helyi élvonalban 2. helyen álló Arisz Limassolban folytatja pályafutását a Paksi FC egyik legjobbja, a középpályás Bognár István. A tolnai klub a Nemzeti Sport megkeresésére nem cáfolta a hírt, de keddre ígért részletes tájékoztatást.

Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)
Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)
Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)
Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)
Bognár István távozott Paksról (Fotó: Szabó Miklós)

 

A Nemzeti Sport Ciprusról származó értesülései szerint a helyi élvonalban 2. helyen álló Arisz Limassolban folytatja pályafutását a Paksi FC 30 éves középpályása, Bognár István. A hírt több helyi oldal, így a kerkida.net és a sport-fm.com.cy is megerősíti. Érdeklődésünkre a Paksi FC-nél sem cáfolták, de holnapra ígértek részletes tájékoztatást.

A hírek szerint a megállapodás már megszületett a felek között, és kedden jelenthetik be hivatalosan is. Így azt egyelőre nem tudni, hogy kölcsönszerződésről vagy végleges átigazolásról van-e szó, de a Sport FM előbbit valószínűsíti.

A korábban Újpesten, Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosban és az MTK-ban is futballozó Bognár 2020-ban szerződött Paksra, a tolnaiaknál– akiket vezetőedzőként édesapja, Bognár György irányít – 52 tétmeccsen 17 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Ebben az idényben 18 bajnokin hat gólt szerzett, 15-öt pedig előkészített. A múlt hétvégén, a ZTE ellen 3–2-re megnyert meccsen egy góllal és két gólpasszal búcsúzott.

Új klubjával a bajnoki címért harcolhat, az Arisz ugyanis 18 forduló után csak négy ponttal van lemaradva az éllovas Apollontól a ciprusi élvonalban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Nyári Patrik (Mol Fehérvár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Haraszti Zsolt (MTK Budapest)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Kulcsár Dávid (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Bognár István (Arisz Limassol – Ciprus)?, Debreceni Ákos (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Nyári Patrik ( III. Kerületi TVE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik