Átigazolás: Csoboth Kevin ehhez a klubhoz térhet haza

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.03. 07:10
null
Csoboth Kevin (piros mezben) hazaigazol, információink szerint Székesfehérváron folytatja a pályafutását (Fotó: Getty Images)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint eldőlt, hogy az U-válogatott Csoboth Kevin öt év után hazatér a portugál Benficától, jó eséllyel a Mol Fehérvárnál folytathatja pályafutását.

 

A Nemzeti Sport Online-on már a télen jeleztük, hogy Csoboth Kevin döntött a jövőjéről, és legkésőbb idén nyáron távozik a portugál Benficától, amely 2016-ban szerződtette a magyar U-válogatott szélsőt, és azóta többször is szerződést hosszabbított vele.

Csoboth az elmúlt hetekben nevelőegyesületénél, a Pécsi MFC-nél készült, és bár a Benfica szerette volna, hogy visszatérjen Lisszabonba, portugál kollégáktól úgy értesültünk, az NB I-es Mol Fehérvárnál folytathatja pályafutását. Ő lehet az új sportigazgató, Sallói István első szerzeménye.

Csoboth az elmúlt években előbb a Benfica korosztályos együtteseiben szerepelt, majd az előző két idényt már a portugál sztárklub második csapatánál, a felnőtt másodosztályban töltötte. Itthon legutóbb a Ferencváros korosztályos csapatában szerepelt, de a felnőtt élvonalban már Fehérváron mutatkozhat be. Úgy tudjuk, egy-két napon belül jelenthetik be a szerződtetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik