P. K. 2021.08.03 07:10 Frissítve: 2021.08.03 08:51

Átigazolás: Csoboth Kevin ehhez a klubhoz térhet haza

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint eldőlt, hogy az U-válogatott Csoboth Kevin öt év után hazatér a portugál Benficától, jó eséllyel a Mol Fehérvárnál folytathatja pályafutását.

 

Csoboth Kevin (piros mezben) hazaigazol, információink szerint Székesfehérváron folytatja a pályafutását (Fotó: Getty Images)

 

A Nemzeti Sport Online-on már a télen jeleztük, hogy Csoboth Kevin döntött a jövőjéről, és legkésőbb idén nyáron távozik a portugál Benficától, amely 2016-ban szerződtette a magyar U-válogatott szélsőt, és azóta többször is szerződést hosszabbított vele.

Csoboth az elmúlt hetekben nevelőegyesületénél, a Pécsi MFC-nél készült, és bár a Benfica szerette volna, hogy visszatérjen Lisszabonba, portugál kollégáktól úgy értesültünk, az NB I-es Mol Fehérvárnál folytathatja pályafutását. Ő lehet az új sportigazgató, Sallói István első szerzeménye.

Csoboth az elmúlt években előbb a Benfica korosztályos együtteseiben szerepelt, majd az előző két idényt már a portugál sztárklub második csapatánál, a felnőtt másodosztályban töltötte. Itthon legutóbb a Ferencváros korosztályos csapatában szerepelt, de a felnőtt élvonalban már Fehérváron mutatkozhat be. Úgy tudjuk, egy-két napon belül jelenthetik be a szerződtetését.

2021.09.25 20:39:20

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szinte minden az Újpest ellen szól tehát, mégsem javasoljuk, hogy mindenki feltegye a házát a Fradi győzelmére.

2021.09.25 13:16:18

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Az első félidőben a felcsúti csapat állt közelebb a gólszerzéshez, majd Van Nieff piros lapja után is megtartotta az ikszet.

2021.09.25 13:16:18

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Horváth Ferenc csapata hatgólos mérkőzést nyert meg Csertői Aurél legénysége ellen.

2021.09.25 13:16:18

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

De legfőképpen az, hogy a Mezőkövesd több ziccer mellett egy büntetőt is elhibázzon a kék-fehérek otthonában.