NB III: „Négymillió eurós csapattal játszott ellenünk a Fradi”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.03.07. 11:56
null
Kardos Ernő (a kispad előtt áll) büszke a csapatára (Fotó:<a href="https://www.teol.hu/helyi-sport/2023/03/a-fradival-bajnok-edzo-kiakadt-rajta-hogy-a-zoldek-hat-legiossal-alltak-fel-ellenuk?fbclid=IwAR20cSY4sWDS5FGMvPaheWSzzMXEm8ZRcwbtFrVvKAXZDOwCcZqN1YPOR8I"> teol.hu</a>/Molnár Gyula)
Hosszabb bejegyzéssel jelentkezett a közösségi médiában Kardos Ernő, a Majosi SE vezetőedzője, miután csapata a hétvégén 2–1-re kikapott az NB III-ban a Ferencváros II-től – szúrta ki a teol.hu.

 

„... a Ferencváros kezdőcsapatában hat külföldi focista és egy magyar válogatott játékos volt, akiknek a havi bérük kb. annyi, mint a mi kis amatőr klubunk kétéves költségvetése. Értékük pedig kb. négymillió euró! Nálunk meg a játékosok hetven-nyolcvan százaléka a futball mellett dolgozik, hogy meg tudjanak élni!” – idézi a teol.hu Kardos Ernő bejegyzését. Kardos egyébként maga is játszott a Ferencvárosban 2000–2001-ben nyolc bajnoki mérkőzésen és bajnokságot is nyert a csapattal.

„Van olyan, amikor egy vereség egy győzelemmel ér fel, na most ez így, ilyen körülmények között pont ilyen volt! A játékosaim igazi sportemberek!” – írta Kardos Ernő.

Mint arról beszámoltunk, a Fradi úgy nyert vasárnap 2–1-re a Majosi SE ellen, hogy az alapvetően az első csapat keretéhez tartozó argentin Carlos Auzqui gólt szerzett, de betalált az FTC NB III-as csapatának amerikai légiósa, Zyen Jones is, míg a télen a DVSC-től a Fradiba igazolt Baráth Péter 11-est hibázott. Játszott továbbá az NB III-as csapatban az ugyancsak télen, a Sampdoriától szerződtetett olasz Simone Trimboli, a ghánai Shadirac Chyreme és a francia-algériai Mehdi Boudjemaa is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik