NB II: a Vasas végleg megszerezte az MTK U-válogatottját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.17. 17:00
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos honlapján tudatta, hogy négyéves szerződést kötött Hinora Kristóffal. A 21 éves futballista a legutóbbi idényben kölcsönben szerepelt az angyalföldieknél az MTK-tól, most végleg megszerezték a játékjogát.

A védőként és középpályásként is bevethető Hinora alapember volt a Vasasban, 27 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett a nemrég lezárult idényben.

„Nagyon örülök, hogy a Vasasnál bíznak bennem és kivásároltak az élő szerződésemből. Jó játékkal és gólokkal szeretném meghálálni ezt a bizalmat. Már az előző szezonban is remekül éreztem magam a Vasasnál, gyorsan beilleszkedtem. Most úgy látom, tovább erősödünk, és a bajnokság megnyerésére alkalmas együttesünk lesz” – idézi a Vasas honlapja Hinora Kristófot.

„Kristóf pályafutását tizenkét éves kora óta követem. Az, hogy kivásároltuk élő szerződéséből, mutatja, hogy a Vasas mennyire sokat lát Hinora Kristófban és milyen elvárásaink vannak felé. Az átigazolása jelképezi a klubfilozófiánk szerinti építkezést, és a fiatal tehetségek iránti elkötelezettségünket” – így Domonyai László klubigazgató.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Daróczi Zoltán (Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár kölcsönben), Hinora Kristóf (MTK, kölcsön után végleg), Gál Mátyás (BFC Siófok), Ivan Rados (horvát-magyar, DVTK), Szedlár Zoltán (Dorog), Terbe Botond (Kecskemét), Viczián Ádám (Békéscsaba)
Távozók: Bese Balázs (MTK – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik