NB II: edzőváltás Vecsésen - Détári Lajos felel a szakmai munkáért

Vágólapra másolva!
2010.11.02. 19:51
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában 13. helyen álló Vecsési FC szerződést bontott Kántor Attila vezetőedzővel, a hátralévő három őszi bajnokin Détári Lajos irányítja a csapatot.

„Az utóbbi három fordulóban elszenvedett egygólos vereségek következtében csapatunk az aktuális tabella tizenharmadik helyére csúszott vissza. A jelenlegi gyenge helyezést november másodikán értékelte a klub elnöksége, a szakmai stáb és a szponzorok képviselője" – áll a Vecsési FC honlapján megjelent közleményben.

Az értékelés eredményéről Földvári Tibor klubelnök számolt be.

„A legutóbbi három egygólos vereség miatt azonnali hatállyal – közös megegyezéssel – szerződést bontott a klub Kántor Attila vezetőedzővel és Pári Sándor pályaedzővel. Egyidejűleg november elsejei hatállyal Détári Lajost neveztem ki szakmai igazgatónak, és a hátralévő három őszi bajnoki mérkőzés idejére megbíztam a vezetőedzői teendők ellátásával is" – nyilatkozta a sportvezető.

A mai edzést már Détári Lajos szakmai igazgató irányította, segítője Czipper Zsolt pályaedző volt. Détárit a klubelnök a technikai igazgatói feladatok végzésével is megbízta. Hajdu Lajos kapusedző továbbra is élvezi a bizalmat. Földvári Tibor klubelnök arról is beszélt, hogy 2011. január 10-ig szeretné megtalálni a VFC új vezetőedzőjét.

A témáról bővebben is olvashat a Nemzeti Sport szerdai számában!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik