Fehérvár: Juhász Roland lemondott, továbbra is Grzelak készíti fel a csapatot

Vágólapra másolva!
2023.09.20. 18:38
null
Juhász Roland távozik a sportigazgatói posztról (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Távozik a Fehérvár FC sportigazgatói posztjáról Juhász Roland, a klubvezetőség elfogadta a korábbi válogatott játékos lemondását – a csapatot ugyanakkor továbbra is Bartosz Grzelak készíti fel.

 

Megvan az első „áldozata” a Fehérvár várakozáson aluli szereplésének, Juhász Roland sportigazgató ugyanis benyújtotta lemondását. Az M4 Sporthoz hasonlóan úgy tudjuk, a klubvezetőség elfogadta a korábbi 95-szörös válogatott védő lemondását.

A lépés nem meglepő annak tudatában, hogy a Vidi mérlege az NB I új idényében hat forduló alatt egy győzelem, egy döntetlen és négy vereség, a hétvégén ehhez jött a Magyar Kupában az újabb, a korábbiaknál sokkal kínosabb eredmény, a harmadosztályú ESMTK-val szembeni búcsú. A Fehérvár a 2022–2023-as idényben az utolsó fordulóban biztosította be élvonalbeli tagságát, majd a nyári szünetben távozott a névadó szponzor, a Mol Zrt., jelentős költségcsökkentésről lehetett hallani, és a Fejér megyeiek nem is tudták megerősíteni keretüket.

Juhász 2013 és 2020 között játékosként volt a klub alkalmazottja, 2021 februárjától egy évig Szabics Imre segítőjeként az edzői stáb tagja, 2022 októbere óta pedig sportigazgatóként tevékenykedett. Utóbbi posztot az elmúlt három évben egyébként hárman is betöltötték: Juhász elődjei Kovács Zoltán és Sallói István voltak.

Úgy tudjuk, a szakmai stábban nem történt változás, továbbra is Bartosz Grzelak készíti fel a csapatot a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésre.

Természetesen megkerestük a Fehérvár FC-t, de a klub hivatalos válaszában azt közölte: nem reagál sajtóhírekre, ha van hivatalos közlendője, a honlapján azonnal tájékoztatja a szurkolókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik