Újpest: sikítva fogadták a Csoboth Kevin által dedikált lapokat

Vágólapra másolva!
2023.07.25. 20:51
null
Szurkolói napot tartottak a Szusza Ferenc Stadionban (Fotó: Újpest)
Különleges, és ragyogó hangulatú programon vehettek részt az újpesti szurkolók. A lila-fehérek nyílt edzést tartottak a Szusza Ferenc Stadionban, a pályára lépő játékosokat csaknem nyolcszáz drukker üdvrivalgása fogadta – ekkora nézőszám különösen megbecsülendő, ha tudjuk: ezerforintos belépti díj ellenében foglalhattak helyet a tribünön a drukkerek.

Ezt követően Nebojsa Vignjevics vezetőedző és három új játékos (George Ganea, Kiss Tamás és Tamás Krisztián) válaszolt a fanatikusok kérdéseire. Sok felvetés érkezett, de az új szerzemények egyetértettek abban, a dobogót, a nemzetközi kupaszereplést érő helyet és a Magyar Kupa-győzelmet célozzák meg – hatalmas tapsvihar fogadta ezeket a szavakat.

A program vége különösen meghatónak tűnt: a keret valamennyi futballistája, immár az edzés után, kiment a drukkerekhez, autogramokat osztogatni, közös fotókra odaállni. Több tucat filctoll kifogyott, temérdek autogramkártya telt meg értékes aláírásokkal, és rengeteg óvodás- vagy alsó tagozatos korú kissrác várta csillogó szemekkel az újpesti játékosokat. A szurkolók pedig soha nem tévednek, gyorsan kiderült, ki ma a legnépszerűbb: a legtöbb kissrác és kislány örömében sikítva fogadta a Csoboth Kevin által dedikált lapokat, a vele készült közös fotó mindenhol első helyre kerül a fényképalbumban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik