NB I: Pakson a Haladással együtt gyűjtöttek plüss mackókat

Vágólapra másolva!
2016.12.07. 17:45
Az NB I-es csapatok közül elsőként a Paks csatlakozott a „Legyen minden mentőben plüss mackó” akcióhoz.

„Bármennyire is szeretnénk, hogy kisgyermekekkel ne történjen baj, hogy sohase legyenek betegek, sajnos mégis adódnak olyan helyzetek, amikor a mentők segítségére szorulnak. Ekkor szükségük van valami olyan dologra, amit magukhoz tudnak ölelni. A »Legyen minden mentőben plüss mackó!« nevű országos kezdeményezés nyomán ez valóra válik” – írta a klub honlapja.a klub honlapja.

A paksiak azt kérték a szurkolóiktól, hogy a Haladás elleni szombati bajnokira vigyenek magukkal plüss mackót, és rengeteg össze is gyűlt a játékokból.

„Ellenfelünk, a Swietelsky Haladás is csatlakozott az akcióhoz, és a játékosaik a mieinkkel közösen helyezték el a gyűjtődobozokban a mackókat – írta a paksifc.hu. – Az Országos Mentőszolgálat képviseletében a Tolna megyei vezető mentőtiszt, Regős Renáta és kollégái vették át az összegyűlt mackókat, a két csapatkapitánytól, Halmosi Pétertől és Gévay Zsolttól."

A gyűjtés után a paksi és a környékbeli mentőautók ablakába helyezik a mackókat, illetve az azokkal szállított gyerekek is kapnak egyet-egyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik