NB I: fellélegezhetnek a pécsiek, több sérült is visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 17:47
Örülhetnek a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC szurkolói, a Kecskemét elleni szombati bajnokin visszatér a csapatkapitány, Szatmári Lóránd, illetve kiegészül a hátvédsor is.

A pmfc.hu beszámolója szerint Balogh Béla a Szombathelyi Haladás ellen törte el az orrát egy fejpárbajnál, a mai nappal azonban újra edzésbe állt a középhátvéd, és a Kecskemét elleni hétvégi bajnokin már pályára léphet, akárcsak az Újpest ellen bokasérülést szenvedő horvát védő, Andrej Causic.pmfc.hu beszámolója szerint Balogh Béla a Szombathelyi Haladás ellen törte el az orrát egy fejpárbajnál, a mai nappal azonban újra edzésbe állt a középhátvéd, és a Kecskemét elleni hétvégi bajnokin már pályára léphet, akárcsak az Újpest ellen bokasérülést szenvedő horvát védő, Andrej Causic.

Bevethető lesz Szatmári Lóránd is, aki ugyancsak a bokája miatt szorult kényszerpihenőre. A csapatkapitány bokaszalagja nyúlt meg egy becsúszást követően a DVTK elleni bajnoki során. Kérdéses azonban Rácz Ferenc szereplése, a csatárt az MTK elleni keddi Ligakupa-mérkőzésen kellett lecserélni azt követően, hogy egy belépő után a combját fájlalta.

A baranyai együttes ugyanezen a mérkőzésen vesztette el Danijel Romicot is, a horvát hátvéd egy könyökös után eltörte az állkapcsát, és több foga is kiesett. A légióst azóta is a szájsebészeten kezelik, még nem tudni, mikor öltheti újra magára a Pécs mezét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik