Haladás: szerződést ért a fiatal kapus jó teljesítménye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.17. 20:40
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás szerződtette az eddig próbajátékon szereplő 21 éves kapust, Gyűrű Lászlót.

A 21 esztendős Győri ETO-nevelésű, legutóbb szlovák alacsonyabb osztályban védő kapus, Gyűrű László egy plusz egy éves szerződést kötött a vasiakkal.

„Gyűrű László szerdai, Sturm Graz elleni és az edzéseken mutatott teljesítménye elnyerte a szakmai stáb tetszését, így a kapus már alá is írta egy plusz egy évre szóló kontraktusát. Gyűrű szabadon igazolható játékos volt" – nyilatkozta Tóth Miklós ügyvezető igazgató a klub hivatalos oldalának.

Péntek óta a Rohonci úton edz a korábbi újpesti, legutóbb a német negyedosztályú Carl-Zeiss Jenában futballozó 24 éves védő, Dvorschák Gábor. A játékos megkérte Artner Tamást, hogy egy ideig hadd készüljön a Haladással. Artner Tamás azonban azt is elárulta, ha már náluk edz a védő, a szakmai stáb figyelemmel kíséri munkáját.

A klubbal kapcsolatos hír még, hogy a szombathelyiektől távozó Rajos Gábor a héten már az NB II-es ajkaiakkal edzett.

"Ajkán edzettem, és a következő napokban is itt készülök. Ám még nem írtam alá, egy héten belül eldől, hogy maradok-e a Veszprém megyeieknél, vagy máshol folytatom" – mondta a 29 éves középpályás.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Czafit Richárd (Körmend – lejárt a kölcsönadási szerződése), Kulcsár Kornél (ZTE?), Gyűrű László (szabadon igazolható),
Távozott/távozhat: Andorka Péter (Gyirmót?), Guzmics Richárd (?), Jagodics Bence (Lombard Pápa?), Kulcsár Kornél (?), Rajos Gábor (FC Ajka, Ausztria?)
Kiszemeltek: Dvorschák Gábor (Carl-Zeiss Jena – Németország), Floszmann Tamás (szabadon igazolható – legutóbb Újpest FC), Gyűrű László (szabadon igazolható), Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari – Románia), Scheilinger György (MTK Budapest, az ősszel kölcsönben Vecsés)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik