Átigazolások: egyelőre Debreceni és Vadnai is kivár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.09. 16:08
Július végén két, legutóbb az NB I-ben játszó, de már szabadon igazolható futballista, Debreceni András és Vadnai Dániel is a Beitar Jerusalemnél járt tesztelésen. Az izraeli klub azonban egyelőre nem igazol új játékost, viszont a két labdarúgó iránt más csapatok is érdeklődnek.

„A Beitarnál a tulajdonosi körben lehetnek változások, ezt kellene megvárni a szerződéskötés előtt, de addig más lehetőségeket is megvizsgálunk. Külföldről és Magyarországról is vannak megkeresések, ám nem sietjük el a döntést, a megfelelő ajánlatra várunk” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Debreceni András menedzsere, Filipovics Vladan. Ahogy arról a Nemzeti Sport Online beszámolt, a Honvédtól távozó védő neve Diósgyőrben is szóba került. Ahogy arról a Nemzeti Sport Online beszámolt, a Honvédtól távozó védő neve Diósgyőrben is szóba került.

A játékosügynök Vadnai Dánielről is beszélt: „Továbbra is elsősorban külföldi lehetőségekben gondolkodunk. Köszönettel tartozunk az MTK-nak, amiért a játékos annak ellenére a csapattal készülhet, hogy már nincs szerződése. Korábban szóba került, hogy augusztus végéig esetleg hosszabbítunk, de jelenleg nem tárgyalunk a kék-fehérekkel.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik