ETO: átalakul a második csapat, sok a távozó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 11:37
Jäkl Antal és Kulcsár Zsolt irányításával készül a Győri ETO FC II-es csapata. A tavalyi együttes fele kölcsönjátékosként vagy véglegesen más klubnál folytatja az idényt, és Sándor István edző is elköszönt már a csapattól.

A keret még nem végleges, és várhatóan a bajnoki mérkőzésen visszajátszók is lesznek majd az első keretből. A szabályok szerint egy kapus és három túlkoros mezőnyjátékos is szerepelhet majd a harmadik vonalban, ami várhatóan erősebb lesz az átszervezések után, mint a korábbi NB III-as mezőny – írja az eto.hu.

Két kanadai játékos is hazautazott, Bellar Yassine és Gil Hong sem tér vissza az ETO-hoz. Néhány játékos még csapatot keres, így nem tudni, mi lesz Nacsa Péter, Nyitrai Ádám vagy Nagy Ádám sorsa.

Paku Rolandot az NB II-es Nyíregyháza csapatában láthatjuk majd ősszel, ő kimondottan Sándor István kérésére kerül a Szabolcs megyei csapathoz. A második vonalban folytatja Németh László, az SVSE labdarúgójaként, Varga Tamás és Kölers János pedig az Ajka csapatát erősítheti. Ketten – Kálmán Attila és Molnár Tibor – Mosonmagyaróváron szerepelhetnek, Paget Olivér Nagymegyeren, míg Papp Tibor Balatonfüreden folytatja, velük a következő szezonban felkészülési vagy bajnoki mérkőzésen ellenfélként találkozhatnak a győriek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik