Siófok: volt újpesti és exsoproni érkezett próbajátékra

Vágólapra másolva!
2013.01.08. 08:27
Igen aktív a téli átigazolási időszakban az élvonalbeli Siófok labdarúgócsapata, a sereghajtó keretében már eddig is több változás történt, de ennek még közel sincs vége: a napokban két próbajátékos is Horváth Károly szakmai igazgató együttesénél készül.

A legutóbb a Békéscsaba 1912 Előre SE-ben játszó, de korábban az Újpestben is megforduló jobb oldali védő, Kiss Zoltán, valamint az exsoproni Varga Krisztián is bekapcsolódott a munkába. Esetleges szerződtetésükről később dönt a szakmai stáb.

Amint arról korábban már beszámoltunk: eddig két labdarúgót szerződtetett a Siófok, Menyhárt Attila és Máté János érkezett a Ferencvárostól, míg Egerszegi Tamás és Zamostny Balázs kölcsönadásából visszatért Újpestre, de Sipos Norbert is búcsút intett a Balaton partiaknak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL

Érkezők: Máté János (Ferencváros, kölcsönbe), Menyhárt Attila (Ferencváros)

Távozik/távozhat: Egerszegi Tamás (Újpest FC – kölcsönből vissza), Sipos Norbert (?), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Fótyik Dominik (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia, legutóbb Kazincbarcikán, kölcsönben), Tímár Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Da Nang – Vietnam), Kiss Zoltán (Békéscsaba – próbajátékon), Varga Krisztián (Siófok – próbajátékon)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik