DVTK: A gólszerzés olyan, mint a ketchupos doboz - Tisza Tibor

Vágólapra másolva!
2011.10.11. 11:37
A Ligakupában rúgott múlt heti gólja kapcsán Tisza Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK támadója a gólszerzésről elmélkedett, illetve beilleszkedéséről beszélt klubja hivatalos honlapján.

„Mindegyik gólért sokat kell dolgozni, mert ha egy méterről üres kapuba lövi az ember, akkor is a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen kell feltűnni – idézi a dvtk.eu a nyáron igazolt támadót. – A gólszerzés olyan, mint a ketchupos doboz: van, amikor nyomja az ember, és nem jön belőle semmi, máskor pedig alig ér hozzá, és megindul a tartalma. Hátha ez következik most, de nem akarok fogadkozni. Egyre jobban érzem magam Diósgyőrben, egyre jobb állapotban vagyok, dolgozom tovább, és a munka gyümölcse egyszer úgyis megmutatkozik gólok formájában is."

A játékos hozzátette: bár örült a Vasas elleni góljának, nem igazán foglalkoztatta a „Mikor rúg már Tisza Tibi gólt?" kérdés. A futballista elmondta: örül, hogy a csapat az ő találatai nélkül is nyerni tudott, mert ez is mutatja az erejét. A beilleszkedésről Tisza kifejtette:

„Nem volt annyira nehéz, mintha egy erőfocit, ívelgető játékstílust alkalmazó csapatba kellett volna beilleszkedni A támadószekció nagy része hozzám hasonlóan szeret játszani, passzolni, váratlan megoldást húzni."

A labdarúgó úgy érzi, meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújt, ezzel együtt a félévnyi, téttalálkozó nélküli időszak az ő formájára is hatással volt:

„Sikerült felvenni a ritmust, amit a tapasztalatomnak is köszönhetek, de hiába voltam válogatott és légióskodtam külföldön, nekem is szükségem van a tétmérkőzésekre. Nehéz a meccshiánnyal küzdők élete, bár eddig nem volt különösebb probléma, és bízom benne, hogy hamarosan a legjobb teljesítményemet tudom nyújtani. Javier Reyes erőnléti edző értékelése szerint már utolértem magam, ezen nem múlhat a jó teljesítményem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik