Újpest: A szurkolók hoznak életet a stadionba - Vermes

Vágólapra másolva!
2010.10.13. 18:09
Vermes Krisztián, az Újpest és a magyar válogatott hátvédje klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nagyon örül annak, hogy az MLSZ csökkentette a klub büntetését, így pénteken ismét nézők előtt léphet pályára a Szusza Ferenc Stadionban.

„A Szolnok ellen kicsit kísérteties volt kifutni a teljesen üres stadionba. Olyan érzésem volt, mintha valami titkos felkészülési mérkőzést játszottunk volna. Ezen, ha nehezen is, de sikerült túllépnünk. Örömmel hallottam, hogy pénteken ezt már nem kell átélnünk. A szurkolók hoznak életet a stadionba, és ők adnak »tüzet« nekünk, játékosoknak is. Megnyugtat, hogy pénteken a Haladás ellen újra a helyszínen támogathatnak minket" – nyilatkozta az Újpest hivatalos honlapjának Vermes Krisztián.

„Nem foglalkozom azzal, hogy a szombathelyieknek mennyire szükségük van a pontokra, mivel megszoktam, hogy Újpesten mindenki a maximumot próbálja nyújtani ellenünk. Sok labdatartással és letámadással le kell győznünk itthon a Haladást is" – nyilatkozta a magyar válogatott védő, aki sikerélményekkel felvértezve tért vissza a nemzeti csapatból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik