Nyíregyháza: Gálhidi az első számú edzőjelölt, több légiós távozhat

Vágólapra másolva!
2010.06.10. 09:18
Bár minden követ megmozgattak Nyíregyházán annak érdekében, hogy a labdarúgócsapat az élvonalban maradhasson, a Spartacus elöljáróinak a jelek szerint bele kell törődniük, hogy a következő bajnokságban az NB II-ben szerepelnek. A másodosztálynak pedig szerényebb kerettel vághat neki a Spartacus.

„Annyi légióst nem tudunk a továbbiakban fizetni, mint a tavasszal, és szeretnénk eladni azokat a futballistáinkat, akik iránt érdeklődés mutatkozik” mondta Banka Zsolt klubigazgató.mondta Banka Zsolt klubigazgató.

A legkapósabb Fuad Bugerra, a francia-algériai csatárt afrikai hazájába is csábítják, de több magyar élcsapatnál (Debrecen, Zalaegerszeg, Győr) is felvetődött a neve.

Ugyancsak határon belülről érdeklődnek Peter Struhar, Milan Davidov, Abdelali Nacim Musztafa, Honma Kazuo és Predrag Bosnjak iránt – utóbbit Szerbiába is csábítják, miként Drasko Vojinovicsot és Petar Sztanisicset is.

A magyar labdarúgók közül Miskolczi László, Batizi-Pócsi Balázs és Fekete Ádám neve vetődött fel más egyesületeknél, Pákolicz Dávid kölcsönadása pedig letelt, a középpályásnak elvileg vissza kellene térnie Győrbe.

Amíg nincsenek tisztázva az anyagi lehetőségek, addig a szakmai stáb sem alakul meg. Ha a feljutás lesz a cél, kívülről érkezne edző (magyarán megkezdődnének a tárgyalások az első számú jelölttel, Gálhidi Györggyel), ellenkező esetben házon belül oldanák meg a kérdést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik