Korcsmár Zsolt karácsonyi ajándéka: meghívó a West Ham Unitedtól

Vágólapra másolva!
2007.12.13. 16:48
Az Újpest FC játékosa, Korcsmár Zsolt december 21-ig az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő West Ham Unitednél szerepel próbajátékon. A fiatal tehetség csütörtökön utazott Angliába, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt - adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
Korcsmár Zsolt
Korcsmár Zsolt
Korcsmár Zsolt
Korcsmár Zsolt

Korcsmár Zsolt kiválóan teljesített az előző idényben az Úpest felnőtt csapatában. A 89-es születésű játékos teljesítményével több külföldi klub megfigyelőjének figyelmét is kivívta maga számára.

Holland, belga és spanyol csapatok, valamint a West Ham United is figyelemmel kisérte a középhátvéd teljesítményét az elmúlt

Az Újpest FC a klub hivatalos honlapján megemlíti, hogy Korcsmár Zsoltot nem csak a csapat, hanem az egész magyar labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartja, éppen ezért a továbbiakban igen körültekintően akar eljárni a játékossal kapcsolatban.

A magyar klub hozzájárult, hogy az utánpótlás-válogatott játékos Londonba érkezése után részt vehessen egy orvosi vizsgálaton, majd a megismerkedés után próbajátékon mutathassa meg tudását az angoloknak.

További egyeztetés az új naptári évben várható a két klub között.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik