Gálos László helyett Tapodi Péteré a kispad a Seat-Foton Győrnél

FAZEKAS ZOLTÁNFAZEKAS ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2008.02.15. 11:39
A női bajnokság 2007–2008-as idényének nagy tervekkel nekivágó Seat-Foton Győr csapatánál a váltásra szavaztak. A biztató kezdet után visszaeső és jelenleg kilenc győzelem mellett hat vereséget számláló csapat csak a hetedik helyen áll, s mivel a vezetők úgy vélték, Gálos László vezetőedzővel nem garantált a felzárkózás az élmezőnyhöz, váltottak.
Tapodi Péternek fel kell ráznia a győrieket
Tapodi Péternek fel kell ráznia a győrieket
Tapodi Péternek fel kell ráznia a győrieket
Tapodi Péternek fel kell ráznia a győrieket

„Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gálos Lászlóval, aminek a várakozáson aluli szereplés az oka – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Szíjjártó Péter, a klub társadalmi elnöke. – Ebben persze nemcsak az edző a hibás, hanem a játékosok is, akiket ismét és folyamatosan motiválni kell, erre a feladatra pedig Tapodi Péter a legalkalmasabb.”

„A vezetőség úgy döntött, sztáredzőre van szükség, aki képes a kitűzött célt, konkrétan a bajnokság végén az ötödik hely megszerzését elérni a jelenlegi garnitúrával – folytatta a sportvezető. - Péter rutinos és kiváló szakember, akivel két és fél éves megállapodást írtunk alá.”

A 40 éves Tapodi legutóbb a 2006–2007-es idényben az azóta megszűnt Diósgyőr csapatánál dolgozott, de korábban volt már a női válogatott másodedzője is.
Gálos László, aki Magyar Andrást váltotta 2006 nyarán, kijelentette: tiszteletben tartja és tudomásul veszi a klub vezetőségének döntését, s ha felkérik, nagy örömmel dolgozik tovább a klub utánpótlás-nevelésében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik