H. D.
2021.03.23 19:07 Frissítve: 2021.03.23 19:08

Női kézi: az Újváros kapusa visszatér a Buducsnoszthoz, sztárok távozhatnak

A Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy év kölcsönjáték után Anasztaszija Babovics visszatér a Dunaújvárostól. A montenegrói klub emellett arról is beszámolt, hogy három játékosával is szerződést hosszabbított.

 

A klubhonlap beszámolója szerint Ivona Pavicsevics (szélső), Armelle Attingré (kapus) és Nikolina Vukcsevics (beálló) egyaránt meghosszabbította a szerződését, így a 2021–2022-es idényben is a podgoricai együttes játékosa lesz.

Szintén a Buducsnosztban szerepel majd Anasztaszija Babovics, aki egy év kölcsönjáték után a DKKA-tól tér vissza Montenegróba. A 20 esztendős kapusra minden bizonnyal fontos szerep hárul, hiszen nemrég jelentették be, hogy Bárbara Arenhart (és Andrea Lekics) nyártól a szlovén Krim Ljubljanában folytatja a pályafutását.

A montenegrói Vijesti szerint egyébként anyagi okokból Lekics és Arenhart után további klasszisok, így Milena Rajcsevics, Majda Mehmedovics, Jovanka Radicsevics, Marina Rajcsics és Allison Pineau is távozhat a klubtól.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.