Női kézi: az Újváros kapusa visszatér a Buducsnoszthoz, sztárok távozhatnak

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.23. 19:07
A Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy év kölcsönjáték után Anasztaszija Babovics visszatér a Dunaújvárostól. A montenegrói klub emellett arról is beszámolt, hogy három játékosával is szerződést hosszabbított.

A klubhonlap beszámolója szerint Ivona Pavicsevics (szélső), Armelle Attingré (kapus) és Nikolina Vukcsevics (beálló) egyaránt meghosszabbította a szerződését, így a 2021–2022-es idényben is a podgoricai együttes játékosa lesz.Ivona Pavicsevics (szélső), Armelle Attingré (kapus) és Nikolina Vukcsevics (beálló) egyaránt meghosszabbította a szerződését, így a 2021–2022-es idényben is a podgoricai együttes játékosa lesz.

Szintén a Buducsnosztban szerepel majd Anasztaszija Babovics, aki egy év kölcsönjáték után a DKKA-tól tér vissza Montenegróba. A 20 esztendős kapusra minden bizonnyal fontos szerep hárul, hiszen nemrég jelentették be, hogy Bárbara Arenhart (és Andrea Lekics) nyártól a szlovén Krim Ljubljanában folytatja a pályafutását.

A montenegrói Vijesti szerint egyébként anyagi okokból Lekics és Arenhart után további klasszisok, így Milena Rajcsevics, Majda Mehmedovics, Jovanka Radicsevics, Marina Rajcsics és Allison Pineau is távozhat a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik