Női kézi: visszatér Németországba az FTC jobbátlövője – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.19. 14:20
null
Alicia Stolle nyáron távozik az FTC-től (Fotó: Koncz Márton)
A 2022–2023-as idény végeztével visszatér korábbi klubjához, a német élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban szereplő Borussia Dortmundhoz az FTC-Rail Cargo Hungaria jobbátlövője, Alicia Stolle – számolt be róla közösségi oldalán a Ruhr-vidéki klub.

Alicia Stolle 2020-ban érkezett a zöld-fehérekhez a Thüringer HC-tól. A 2018-as Európa-bajnokságon az All Star-csapatba is beválasztott jobbátlövő az FTC-vel a 2020–2021-es évadban magyar bajnoki címet szerzett, s az itt töltött ideje alatt Magyar Kupát is nyert, ám a mostani idény végén elhagyja a népligetieket, s nyártól ismét a Dortmund játékosa lesz, melyet 2011 és 2014 között erősített. Stolle 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá régi-új klubjával.

Stolle távozását az FTC is megerősítette honlapján.

„Nagyon hálás vagyok a klubnál töltött három évért, rengeteget tanultam és fantasztikus embereket ismerhettem meg. Megélhettem az álmaimat, miszerint külföldön játszhattam egy ilyen profi klubnál, de most eljött az ideje, hogy hazatérjek. Nagy célok vannak még azonban előttünk az idény hátralévő részében, nehéz feladatok várnak ránk, és harcolni fogok ezekért az utolsó pillanatig” – mondta a fradi.hu-nak távozásával kapcsolatban Alicia Stolle.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik