Női kézi-vb: újabb eltűnt játékost keresnek a spanyol rendőrök

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.12.15. 19:51
A korábban eltűntként jelentett kameruni játékosok után ezúttal egy iráninak veszett nyoma a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon.

Mint korábban beszámoltunk róla, négy kameruni játékos az útleveiket hátrahagyva távozott a válogatott szállásáról, őket azóta is keresi a spanyol rendőrség.Mint korábban beszámoltunk róla, négy kameruni játékos az útleveiket hátrahagyva távozott a válogatott szállásáról, őket azóta is keresi a spanyol rendőrség.

Most újabb eltűnt játékosról érkezett hír: a rendezők és a nemzetközi szövetség (IHF) is megerősítette a dán Tv2-nek, hogy az iráni válogatott 30 éves jobbátlövője, Sagajeg Bapiri ismeretlen helyre távozott.

Kedden fedezték fel az eltűnését. Értesítettük a rendőrséget, ahogy korábban a kameruni játékosok esetében is cselekedtünk, mást nemigen tehetünk” – mondta Jaume Fort, a szervezőbizottság vezetője.

A rendőrségnek először most is arról kell megbizonyosodnia, hogy nem történt-e bűncselekmény.

Irán mind a hat mérkőzését elveszítette a vb-n, de a válogatotthoz kapcsolódik a torna egyik emlékezetes momentuma is. A Kína elleni helyosztót az ellenfél visszalépése miatt nem kellett lejátszania a csapatnak, összesítésben a 31. helyen végzett.

Az eltűnt iráni játékos


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik