Női kézi: újabb súlyos csapás, az FTC beállója számára is véget ért az idény

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2022.12.02. 17:29
null
Edwige ebben az idényben már nem léphet pályára (Fotó: Török Attila, archív)
Súlyos térdsérülést szenvedett Béatrice Edwige, a Ferencváros női kézilabdacsapatának olimpiai bajnok beállója, így számára véget ért az idény.

Edwige a hétközi edzésen szenvedett keresztszalag-szakadást, így műtét és hosszú kihagyás vár a 34 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok bajnok francia beállóra, ebben az idényben már nem léphet pályára.

„Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt, de mindent megteszek a rehabilitáció alatt, hogy a lehető legjobb állapotban térjek vissza. Nagyon fognak hiányozni a Fradi-szurkolók, és bár a pályán nem lehetek ott, minden erőmet küldöm majd a csajoknak. Hálás vagyok a klubnak is a jelenlegi helyzetben nyújtott támogatásért és a bizalomért” – mondta a sérülésével kapcsolatban Edwige a fradi.hu-nak.

A klasszis védő nagyon fog hiányozni az évad hátra levő részében, bár a hármas védőben szintén bevethető Alicia Stolle legalább már visszatért. Támadásban így Kisfaludy Anettnek és Dragana Cvijicsnek kell megoldania a posztot.

Edwige előtt a jobbszélső Kovács Anett és a fiatal Kármán Luca is hasonló térdsérülést szenvedett, míg Bíró Blanka mostanra épült fel a januári keresztszalag-szakadásából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik