Női kézi: Tomori visszatért, szoros siófoki siker Kaproncán

Vágólapra másolva!
2020.08.11. 11:17
null
Tomori Zsuzsanna is pályára léphetett Kaproncán (Fotó: Török Attila)
A Siófok női kézilabdacsapata hétfőn Kaproncán vívott felkészülési mérkőzést, és 29–28-ra nyert a Podravka ellen. A találkozón közel hat hónap után lépett pályára a térdsérüléséből felépülő Tomori Zsuzsanna.

A félidőben még a horvát csapat volt előnyben, a második játékrészben azonban fordított a Siófok, öttel is ment (23–28), azonban a hajrá 5–1-re a Podravkáé volt, így csak egy gól maradt a Balaton-partiak fórjából.

Térdsérüléséből felépülve Tomori Zsuzsanna is pályára léphetett a találkozón, amelyet így értékelt a klub honlapjának: „Lassan kezdtük a mérkőzést, hiányzott a ritmus védekezésben és támadásban egyaránt. Sok felesleges egyéni megmozdulásba mentünk bele, úgy éreztem, hogy van bennünk némi fásultság. Igaz, hogy a felkészülésnek ebben a periódusában ez teljesen normális dolog. A második játékrészben már sokkal jobbak voltunk, eredményes és ötletes kézilabdát mutatva fordítottunk.”

Bent Dahl, a Siófok edzője elárulta, olyan meleg volt a csarnokban, hogy a félidei csapatmegbeszélést a szabadban tartották.

NŐI KÉZILABDA FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Podravka (horvát)–Siófok 28–29 (14–13)
Ld:
Mugosa, Popovic 6-6, ill. Kiss N., Kobetic, Snelder, Such 4-4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik