nemzetisport.hu 2018.02.18 16:03 Frissítve: 2018.02.18 16:42

Női kézi: Tomori nem fél a konkurenciától Győrben

Nagy céljai vannak Tomori Zsuzsannának, emiatt döntött úgy, hogy még egy ideig marad jelenlegi klubjánál. A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának átlövője iránt külföldi klubok is érdeklődtek – ezzel kapcsolatban is elmondta a véleményét a stregspiller.com-nak.

 

Tomori Zsuzsannával nemrégiben hosszabbított egy évvel szerződést a Győri ETO, a klub ráadásul opciós joggal rendelkezik, így a megállapodást akár kitolhatják további egy esztendővel. Az, hogy ezután mi lesz, a jövő kérdése, de a játékos még 30 évesen sem zárja ki a külföldre igazolás lehetőségét.

„Nagyon szerencsés vagyok, amiért Magyarország két legjobb csapatában játszhattam, és az egyikben játszhatok jelenleg is, így ennél nem is lehetnék elégedettebb. Hogy játszom-e valaha nem magyar klubnál? Senki nem tudja, mi történik, miután lejár a szerződésem Győrben. Soha ne mondd, hogy soha!" – fogalmazott sejtelmesen a balátlövő.

Tomori iránt korábban többek között a dán Esbjerg is érdeklődött, a kézilabdázó viszont úgy ítélte meg, hogy az a legjobb, ha Magyarországon marad. Azonban felvetődhet a kérdés, hogy nem tart-e az erősödő konkurenciától, például a posztján szereplő norvég Veronica Kristiansen érkezésétől. Ennek kapcsán Tomori elárulta, miért döntött mégis a szerződéshosszabbítás mellett.

„Úgy gondolok a Győrre, mint arra a klubra, amelynél megvalósíthatom az álmaimat. Ez a csapat adja a legjobb lehetőséget az újabb Bajnokok Ligája-győzelemre, nekem nagy álmom ezt ismét elérni" – beszélt a céljairól Tomori, aki szerint a sérülések nem változtatnak a célokon, amelyek így is elérhetőek. Örül neki, hogy a sérüléséből visszatérve nemcsak védekezésben tud segíteni, hanem támadásban gólokkal is hozzá tud járulni a csapat minél eredményesebb szerepléséhez.

2021.09.18 17:27:23

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A megerősödött Krim sokáig tapadt, mint a pióca, de így sem tudta megakadályozni a biztos ETO-győzelmet.

2021.09.18 15:27:28

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Az első játékrészben nem működött jól a védekezés, de a szünet után szinte minden sikerült a zöld-fehéreknek.

2021.09.16 17:50:18

Kézilabda R. P.

A szünetben néggyel vezettek a franciák, de a második félidőben 21 gólt dobva győzött Ilics csapata.

2021.09.15 18:07:33

Kézilabda NAGY PÉTER (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

A magyar csapat jól kezdte a Montpellier elleni meccset, de végül örülnie kellett az egy pontnak.

2021.09.14 21:36:04

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Örüljünk annak, hogy mindkét topcsapatunk a legjobbak között van!