Női kézi: porcplasztikára van szüksége a fehérvári átlövőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.27. 21:07
Továbbra sincs rendben Tilinger Tamara korábban műtött térde, a Fehérvár női kézilabdacsapata átlövőjének porcplasztikázásra van szüksége, hogy folytatni tudja karrierjét.

„Tavaly októberben sajnos leszakadt a porcom, amit akkor Abkarovics Géza főorvos megoperált. Utána a rehabilitációt Horváth Hajnalka segítségével végeztem, ami nagyon jól sikerült. Aztán a rájátszás vége felé már éreztem, hogy valami megint nem stimmel, bevizesedett a térdem. A Debrecen és a Békéscsaba elleni mérkőzéseket még tudtam vállalni, viszont az utolsó, Siófok elleni bajnokin már nem lehettem a pályán" – idézte fel a történteket Tilinger Tamara az fkc.hu-nak.Tilinger Tamara az fkc.hu-nak.

„Most, az új idényben megpróbáltam újra edzeni, de a pihentetést követően sem lett jobb a térdem. Visszamentem az orvosomhoz a problémámmal, elvégzett egy artroszkópos vizsgálatot, amely során megállapította: porcplasztikázás szükséges, hogy folytatni tudjam a pályafutásomat. Ha minden jól alakul, a héten megműti a lábamat dr. Abkarovics Géza főorvos. Előreláthatólag négy-hat hónapot kell kihagynom, januárban játszani szeretnék!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik