K. Zs. 2022.07.01 17:33 Frissítve: 2022.07.01 17:39

Női kézi NB I: Szekerczés Luca Budaörsön folytatja

Szekerczés Luca Budaörsön folytatja a pályafutását – jelentette be pénteken a hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Moyra-Budaörs Handball.

Szekerczés Luca szombathelyi szerelésben egy tavaszi bajnokin (Fotó: Vas Népe/Cseh Gábor)

 

A 28 éves, balkezes, jobbátlövőként bevethető játékos korábban többek között a Ferencvárosban, Siófokon, Dunaújvárosban, az MTK-ban és legutóbb a kieső Szombathelyben játszott. Németországban a Thüringer HC mellett a Metzingent erősítette.

„Örülök a lehetőségnek, mindig is szimpatikus volt számomra ez a közeg! – idézi a klubhonlap a négyszeres felnőttválogatott Szekerczés Lucát. – Nagyon tetszett, ahogy egymásért és a közös célokért harcoltak és küzdöttek a budaörsi lányok. Friss feljutóként a szembeszökő egységen és tudatos építkezésen túl komoly fegyvertény volt az is, hogy az élcsapatokon kívül bárkit meg tudtak szorongatni.”

A játékos felidézte: többeket ismer a csapatból, jó emlékeket őriz a közös játékpercekről, Pálos-Bognár Barbarával például fantasztikus volt együtt kézilabdáznia a válogatott összetartásain.

„A pályafutásom tizedik állomása Budaörs, a főváros és az otthonom közelségének is örülök. Szombathelyen feltöltődtem, támadásban és védekezésben egyaránt visszarázódtam a játékba, szeretném ezt a munkát eredményesen folytatni” – tette hozzá.

2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.

2022.07.03 16:45:23

Kézilabda R. Gy.

A norvégok szinte végig vezettek, de sikerült megfordítani az állást, a vége viszont megint a skandinávoké lett.