Női kézi: Lunde már idén nyáron távozhat Rosztovból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 17:21
Katrine Lunde már a nyáron hazatérhet Norvégiába, bár még egy évig érvényes szerződés köti az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatához.  

A 36 éves világklasszis kapus éppen a norvég válogatottal készül a riói olimpiára, amely a harmadik ötkarikás részvétele lesz (az előző kettőről aranyéremmel távozott). Lunde tavaly hagyta ott a Győri Audi ETO-t, amellyel kétszer is megnyerte a Bajnokok Ligáját, és az orosz Rosztov-Donba igazolt. Szerződése még egy évig érvényes, amely után biztosan hazatér, de elképzelhető, hogy már idén nyáron váltani fog.

„Jól megvagyok Rosztovban, de még van kérdőjel a folytatást illetően. Szeretnék hazatérni, és szívesen játszanék a Kristiansandban. Izgalmas projekten dolgoznak, meglátjuk, tudok-e csatlakozni hozzá” – mondta Lunde a norvég Tv2-nek. A Vipers Kristiansand ugyanis szívesen kivásárolná a kapust oroszországi szerződéséből.

Lunde férje, a korábban Győrben focizó Nikola Trajkovics már talált is munkát magának Kristiansandban, a helyi csapatnál, a Flöy IL-nél edzősködik.

Lunde még nem foglakozik a visszavonulás gondolatával, ugyanis továbbra is megvan benne a kellő motiváció és győzni akarás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik