Női kézi: Dániában folytatja az Érd átlövője – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.14. 21:27
null
Roberts a szezon végén távozik Érdről
A korábbi sajtóhírnek megfelelően a nyártól a dán Randers női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Jamina Roberts. A 27 éves svéd válogatott balátlövő kétéves szerződést írt alá.

A Randers HK két évvel ezelőtt már szerette volna megszerezni, de Roberts inkább hazatért korábbi csapatához, az IK Sävehofhoz, onnan igazolta le tavaly az Érd. A magyar csapattal egy plusz egy évre szólt a szerződése, a második esztendő azonban nem lép érvénybe.

„Az elmúlt év roppant nehéz volt, mind a pályán, mind azon kívül, így amikor képbe került a Randers, nem volt kétségem afelől, hogy mit tegyek. Bár életemben csak háromszor jártam Randersben, nyugodtan várom a következő két szezont"mondta a váltás kapcsán az Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes játékos.

„Jamina győztes típus, aki meccseket tud eldönteni. Nagyon jó az egy-egy elleni helyzetekben, ráadásul védekezésben szinte bárhol bevethető. Fontos volt számunkra, hogy igazoljunk egy olyan játékost, akiben megvan az a bizonyos X-faktor, és szerintem Jamina Roberts ilyen” – lelkendezett az új igazolás kapcsán Niels Agesen, a Randers edzője.

A Randers Robertsen kívül még egy svéd játékost igazolt, a 24 éves kapus, Julia Eriksson szintén két évre írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik