Kézi: Magyarországra szerződik, újra együtt élhet a két svéd

Vágólapra másolva!
2017.06.06. 16:59
null
Emil Berggren (Fotó: dn.c.photoshelter.com)
Két svéd kézilabdázó, Emil Berggren és Jamina Roberts is a magyar férfi, illetve női bajnokságban folytatja pályafutását – olvasható a hsg-wetzlar.de oldalon.

A Budakalász férfi kézilabdacsapatához szerződik Emil Berggren. A 30 éves svéd balátlövő nem hosszabbított a Wetzlarral, és barátnőjével együtt Magyarországon folytatja sportolói karrierjét.

Berggren ahhoz a Budakalászhoz szerződik, amelyik ebben a szezonban játszhatott először a magyar élvonalban, és rögtön a 4. helyen végzett.

„Már nagyon várom az új kihívást, és ehhez hozzájön, hogy így öt év után újra együtt élhetek a barátnőmmel, Jaminával” – nyilatkozta Berggren.

A barátnő, a szintén balátlövő Jamina Roberts svéd női válogatott, 27 éves. Elhagyja a Sävehofot, és az Érdhez szerződik.

Az Érd hivatalosan még nem adott hírt az új játékosairól, de annyit már lehet tudni, hogy Békéscsabáról érkezik a balszélső Gávai Szonja, valamint a Nemzeti Sport úgy értesült, az irányító Tóth Gabriella is a csapat játékosa lesz.

Mint arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint két francia játékost is szerződtet az Érd a nyáron: a kapus Julie Foggeát és a balszélső Coralie Lassource-t.

Jamina Roberts (Fotó: AFP)
Jamina Roberts (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik