Férfi kézi: több hónapra kidőlt a Flensburg jobbátlövője

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.12.05. 08:37
null
Franz Semper lemarad a januári világbajnokságról is a német válogatottal (Fotó: AFP)
Sokkoló hírt kapott a német Flensburg-Handewitt kézilabdacsapata: a MOL-Pick Szeged elleni csütörtöki BL-mérkőzésen a csapat jobbátlövője, Franz Semper a bal térdében keresztszalag-szakadást és meniszkuszsérülést szenvedett – írja a handball-world.news szakportál.


Franz Semper
a MOL-Pick Szeged elleni mérkőzés utolsó perceiben sérült meg, amikor térdével ütközött magyar ellenfelével. A játékos akkor nem tudta folytatni a mérkőzést, pénteken pedig MRI-vizsgálaton vett részt, amelyen a bal térdében keresztszalag-szakadást és meniszkuszsérülést diagnosztizáltak.

A német válogatott jobbátlövőt rövid időn belül meg is fogják műteni – közölte klubja honlapja.

„Ez egy hatalmas katasztrófa. Franz az elmúlt hetekben egyre jobban megszokta játékrendszerünket, és tökéletesen beilleszkedett a csapatba. A személyisége a pályán és a pálya mellett is hiányozni fog a csapatnak. Minden jót kívánunk neki a rehabilitáció időszakában, és természetesen a rendelkezésünkre álló összes lehetőséggel támogatni fogjuk a gyógyulását – nyilatkozta a Flensburg edzője, Maik Machulla.

Franz Semperre sérülése miatt Alfred Gíslason német szövetségi kapitány sem számíthat a 2021. január 14–31. közötti világbajnokságon.
Quelle: https://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-11-128191.html?fbclid=IwAR2yBU3TiOGWXQ3hXO3iLolvSoAQ06z9nJNSXimeY-TdkeBahKwIBQsR4KM

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik