Férfi kézi: szerb szélsővel erősíthet a Szeged – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.01.13. 09:53
null
Radivojevics két évre írhat alá Szegeden (Fotó: AFP)
Az idény végén távozik a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának jobbszélsője, Bogdan Radivojevics, a szerb válogatott játékos sajtóértesülések szerint a Mol-Pick Szegedben folytatja pályafutását. A hírt megerősítette a Rhein-Neckar-Zeitung is.

 

A 25 éves Radivojevics a Partizanban kezdett el kézilabdázni, 2013-ban a Flensburg szerződtette, a német klubbal 2014-ben Bajnokok Ligáját, 2015-ben Német Kupát nyert. 2017-ben igazolt a Löwenhez, amellyel az előző idényben ugyancsak kupagyőztes lett.

A szerb válogatottal járt a 2013-as spanyolországi világbajnokságon és a 2014-es dániai Eb-n is, és jelenleg is ott van a dán-német közös rendezésű vébén.

A játékos állítólag két évre ír alá Szegeden.

A Rhein-Neckar-Zeitung megkérdezte Radivojevicset a távozásáról, de a játékos nem akart semmit sem mondani új csapatáról. Arra a felvetésre viszont, hogy az internetes források a Szegedet jelölik meg célállomásként, először meglepődött, majd azt válaszolta, akkor bizonyára így is lesz.

A Szeged jelenlegi jobbszélsői közül a spanyol Pedro Rodrígueznek az idény végén lejár a szerződése, és még nem adtak hírt vele kapcsolatban a hosszabbításról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik