Férfi kézi: rutinos irányítót igazolt a Csurgó

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.19. 14:53
A 34 éves Juhász Károly Ceglédről a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgóhoz igazolt – számolt be róla a somogyi klub közleménye.

Az elmúlt négy évben a Ceglédi KKSE-ben szereplő Juhász Károly mellett két fiatallal, a NEKA kapusával, Konyicsák Tamással, és a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia beállójával, Breuer Marcellel kötött szerződést a Csurgói KK. Utóbbi két játékos a bő keret tagjaként, a felnőttcsapattal kezdi meg a felkészülést.

A rutinos játékmester, Juhász Károly 24 bajnoki mérkőzésen 63 gólt szerzett az előző évadban.Juhász Károly mellett két fiatallal, a NEKA kapusával, Konyicsák Tamással, és a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia beállójával, Breuer Marcellel kötött szerződést a Csurgói KK. Utóbbi két játékos a bő keret tagjaként, a felnőttcsapattal kezdi meg a felkészülést.

A rutinos játékmester, Juhász Károly 24 bajnoki mérkőzésen 63 gólt szerzett az előző évadban.

További hír még, hogy hamarosan újabb irányítóval erősödhet a gárda. A spanyol Puerto Sagunto horvát kézilabdázója, a térdsérülés után lábadozó Bruno Kozina a sikeres orvosi vizsgálatok után szerződhet Csurgóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik