Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
D. S. B. 2022.06.24 10:53 Frissítve: 2022.06.24 10:58

Férfi kézi: ifjúsági válogatottal teljes az FTC kerete

A férfi kézilabda NB I legutóbbi idényének negyedik, nemzetközi kupaindulást érő helyén végző FTC hivatalos oldalán tudatta, hogy a 18 éves, ifjúsági válogatott Csörgő Kristóffal végleges lett a kerete a 2022–23-as kiírásra.

Csörgő Kristóf a Ferencvárosban folytatja (fotó: fradi.hu)

Az Európa-ligában induló zöld-fehérek az NB I/B Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesdi KC-tól szerezték meg Csörgőt, aki fiatal kora ellenére a mögöttünk hagyott idény alapszakaszában tizenöt mérkőzésen 103 gólt szerzett, mellyel második lett a csapaton belül a vonatkozó rangsorban, míg a rájátszás tíz meccsén már a Mezőkövesd legjobbja volt 75 találatával.

„Amikor megkeresett a Fradi, nem sokat gondolkoztam, tudtam, hogy itt a helyem, hogy itt fejlődhetek a legtöbbet. Nagyon tetszik a klub filozófiája, a rutinosabb és a fiatal játékosok elegye, a népligeti edzőközpont infrastruktúrája, minden rendkívül vonzó volt a Ferencvárosban. Nagyon boldog vagyok, hogy itt folytathatom”
– mondta a fradi.hu-nak a három évre aláíró Csörgő Kristóf, aki az ifjúsági válogatott első számú irányítójaként augusztusban az Európa-bajnokságon fog szerepelni, utána csatlakozik majd az NB I-es csapathoz.

A Ferencváros 2022–2023-as kerete:
Kapusok:
Borbély Ádám, Győri Kristóf
Balszélsők: Bohács Sándor, Kovacsics Péter
Balátlövők:
Jakub Mikita (szlovák), Nagy Bence, Prainer Viktor
Irányítók: Bognár Alex, Csörgő Kristóf, Török Ádám
Beállók: Debreczeni Dávid, Füzi Dániel, Pordán Bálint, Turák Félix
Jobbátlövők: Balogh Zsolt, Ónodi-Jánoskúti Máté
Jobbszélsők: Bujdosó Bendegúz, Imre Bence

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.

2022.07.03 16:45:23

Kézilabda R. Gy.

A norvégok szinte végig vezettek, de sikerült megfordítani az állást, a vége viszont megint a skandinávoké lett.