Férfi kézi: francia jobbátlövő érkezik a Barcához – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.02. 09:33
null
Melvyn Richardson egyre közelebb a Barcelonához (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo információi szerint a Montpellier-t elhagyó Melvyn Richardson négyéves, 2025-ig szóló szerződést köt az FC Barcelona férfi kézilabdacsapatával.

 

A 24 éves jobbátlövőt – aki a legendás Jackson Richardson fia – már most a világ egyik legjobbjának tartják a posztján. Nyári távozását Julien Deljarry, a Montpellier elnöke már tavaly szeptemberben bejelentette, s már akkor is arról lehetett hallani, hogy a 190 centiméter magas játékos útja Barcelonába vezethet.

Melvyn Richardson a katalánoknál honfitársával, Dika Memmel – és ha marad a klubnál, akkor a szlovén Jure Doleneccel – szerepelhet azonos poszton.

A Mundo Deportivo arról ír, a Nantes világbajnok dán kapusa, a most 23 esztendős Emil Nielsen is Barcelonában folytatja majd a pályafutását, de az ő megállapodása csak 2022 nyarán jár le jelenlegi klubjánál, és a katalán egyesület mostani gazdasági helyzete miatt komplikált lenne idén kivásárolni a szerződéséből.

A Barcával kapcsolatos további hír, hogy az Elverum elleni BL-nyolcaddöntős párharc mindkét mérkőzését hazai pályán játszhatja le – a mait (péntekit) hivatalosan vendégként –, sőt a Palau Blaugranába korlátozott számban nézőket is beengednek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik