Férfi kézi: a hamburgi edző elhagyta az intenzívet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.07. 11:11
Elhagyta az intenzívet Martin Schwalb, a német Hamburger SV kézilabdacsapatának vezetőedzője, akit szívinfarktussal szállítottak kórházba, majd négyórás sürgősségi műtéten esett át. Schwalb közleményben mondott köszönetet a feleségének, egyik barátjának és az őt kezelő orvosoknak.

„Fáradt vagyok, de örülök, hogy élek. Nagyon hálás vagyok a feleségemnek és a szomszédunknak" – mondta közleményében az 51 éves edző.

„Gabi [Schwalb felesége – a szerk.] és én éppen egy eseményen voltunk, nem éreztem jól magam, és haza akartam menni. Egyedül indultam el, de a feleségem megkérte a barátunkat, hogy nézzen rám. A hálószobában talált rám, és azonnal érzékelte, hogy valami nincs rendben, ezért hívta a mentőket. Volt olyan pillanat, amikor egyedül biztosan nem éltem volna túl."

A HSV képviselője is meglátogatta Schwalbot a kórházban, Michael Freitag elmondta, a szakember igazi küzdő, és már láthatóan jobban van, de időre van szüksége, míg teljesen visszanyeri erejét. A Hamburgnál következetesen edzőként beszélnek Schwalbról, bár a sajtóban megjelent már olyan találgatás, hogy nem folytathatja a csapat kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik