Kézilabda BL: Magyarországon sorsolják a férfi és a női négyes döntő párosításait

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.23. 10:48
A verseny történetében először sorsolják egyszerre a Sport Tv stúdiójában a férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőinek párosításait (Fotó: sport1tv.hu)
Május 7-én, 17 órától a Sport Tv budapesti stúdiójában sorsolja ki a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének párosításait az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).

A Sport Tv honlapján tudatta, hogy a verseny történetében először hirdetik ki egyszerre a két nem négyes döntőjének menetrendjét.

A május 7-i sorsoláskor a stúdió vendége lesz a sportág legendái mellett többek között Michael Wiederer, az EHF elnöke.

A négyes döntők helyszíne nem változott: a férfiakét június 8-án és 9-én tartják a kölni Lanxess Arénában, míg a nők végső megmérettetésének június 1-jén és 2-án Budapest már tizedszer lesz házigazdája. 

A férfiaknál a Telekom Veszprém a dán Aalborg ellen, a nőknél a Győri Audi ETO KC a legutóbbi három kiírást megnyerő norvég Vipers Kristiansand, az előző idényben ezüstérmes FTC-Rail Cargo Hungaria a dán Esbjerg ellen vívhatja ki az elődöntőbe jutást.

A férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőinek sorsolását az Európai Kézilabda-szövetség, a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) és a sportcsatornát működtető AMC Networks International – Central and Norhern Europe (AMCNI CNE) közösen szervezi.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik