Férfi kézi: rutinos külföldivel erősített a PLER és a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Vágólapra másolva!
2023.10.31. 17:37
null
Veszprémben folytatja a 35 éves bosnyák válogatott irányító (Fotó: veszpremikse.hu)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Fejér-B.Á.L. Veszprém hivatalos oldalán jelentette be, leigazolta a bosnyák válogatott irányítót, Tarabochia Markót, míg a PLER szintén a honlapján hozta le, hogy a montenegrói Bozo Andjelics csatlakozik a budapesti gárdához.

A 35 éves játékos már be is mutatkozott a veszprémieknél, a Balatonfüred elleni bajnoki mérkőzésen, amelyen már az első gólját is megszerezte. Marko már 2019-ben is kipróbálta magát Magyarországon a Csurgónál, a legutóbbi két idényben pedig a Dabas színeiben játszott.

A PLER-hez csatlakozó Andjelicsnek szintén van már NB I-es tapasztalata, hét idényt húzott le ugyanis a magyar első osztályban, mialatt megfordult Cegléden és a Ferencvárosban is.

„Nagyon örülök, hogy ismét Budapesten játszhatok, fantasztikus ez a csarnok, tényleg olyan nagyszerűek a körülmények. Jó formában vagyok, folyamatosan edzettem és kondiztam, nincs szükségem időre, hogy formába lendüljek. Szeretnék minél jobban játszani, és segíteni a csapatot, hogy kivívjuk a bennmaradást” – idézte a 31 éves montenegrói válogatott irányítót a PLER honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik