Női kézi: Nyugodtan pörgethetünk – Simon Petrának tetszik ez a felfogás a Fradinál

Vágólapra másolva!
2023.07.30. 09:49
Simon Petra egy év kölcsönjáték után tért vissza az MTK-tól a Ferencváros női kézilabdacsapatához, míg Bordás Réka a nyáron DVSC-től igazolt a zöld-fehérekhez. Mindketten bizakodva tekintenek az új idényre. 

Nagyon maradandó– így jellemezte eddigi tapasztalatait Martin Albertsen edzéseivel kapcsolatban Simon Petra, aki egy év kölcsönjáték után tért vissza a Ferencvároshoz. Az U19-es válogatottal Eb-címet nyerő irányító többek között azt emelte ki, hogy nagyon tetszik neki a skandináv felfogású kézilabda, a dán edző arra biztatja őket, hogy ha akarják, nyugodtan csinálják meg a pörgetéseket edzésen – ha nem sikerül, majd kijavítják.

Videónkban a 18 éves játékos arról is szót ejtett, miben fejlődött az MTK-nál töltött idény során. A DVSC-től a Ferencvároshoz szerződő Bordás Réka pedig többek között a beilleszkedéséről és a terveiről beszélt az NSO Tv-nek.

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 2023–2024
Érkezett:
Bordás Réka (beálló, Debreceni VSC), Jelena Deszpotovics (montenegrói, átlövő, Győri ETO), Simon Petra (irányító, MTK Budapest – kölcsönből vissza)

Távozott:Alicia Stolle (német, jobbátlövő; Borussia Dortmund – Németország), Szucsánszki Zita (irányító, visszavonult)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik