Férfi kézi NB I: három magyar klub is várja Iváncsik Tamást

Vágólapra másolva!
2017.06.21. 11:36
null
Skandinávia vagy Magyarország – Iváncsik Tamás döntés előtt áll (Fotó: Török Attila)
Nincs kizárva, hogy a norvég bajnok Elverumtól másfél év után távozó Iváncsik Tamás az NB I-ben folytatja pályafutását – derül ki abból az interjúból, amelyet a 34 éves válogatott kézilabdázó a Nemzeti Sportnak adott.

 

„Az eddig kapott külföldi ajánlatokat éppen a nagyobbik lányom és a család nyugalma érdekében nem fogadtam el – világította meg az esetleges hazaigazolás családi hátterét Iváncsik Tamás. – A feleségem és a gyerekek már eddig is rengeteg áldozatot hoztak, többször költöztünk, új környezet, új óvoda. Ez két gyerekkel nem volt könnyű, de talpraesettek, okosak a lányok, és megbeszéltünk mindent otthon, ők meg jól alkalmazkodtak. Pillanatnyilag úgy látom, nem lenne értelme másik országba, más kultúrába vinni a lányokat. Megbeszéltük, hogy vagy skandináv országba megyünk tovább, és akkor megmarad a gyerekeknek a nyelvi folytonosság, és az azonos oktatási rendszer, vagy hazajövünk Magyarországra.”

Csapatneveket nem említve a kézilabdázó hozzátette: három magyar klubtól keresték meg, még nincs döntés, de nagyon szívesen szerepelne újra NB I-es csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik